Leverantörer

InovaoptimaUtrustning för steril produktion
INOVA – En del av Optima Pharma

Dagens läkemedelsproducenter har mycket höga krav när det gäller produktionsprocessernas pålitlighet för att kunna säkerställa produktens renhet även för sterila produkter. Inova bygger avancerade och kundanpassade lösningar för att den hanterade produkten skall nå sin slutanvändare med högsta kvalitet. Inovas expertis rymmer cGMP-utformade maskiner, linjer och tillbehör för dekontaminering, sterilisering, fyllning, förslutning, efterbehandling och hantering av sprutor, vials, flaskor, carpules för flytande och högviskösa produkter samt pulverprodukter. Inova är även välkända för sina turn-key-lösningar för produktion av plasmaprodukter, onkologiprodukter och inom bioteknik.


KugleroptimaUtrustning för icke steril produktion
KUGLER – En del av Optima Pharma

En kompakt monoblockmaskin eller en hel förpackningslinje? Kugler hanterar alla material och förpackningar från standardflaskor i glas eller plast , till kundunika containers. Kuglers standardmaskiner och även maskinerna som är speciellt utveckade för en kunds särskilda behov, imponerar med teknik, användarvänlighet och flexibilitet. Kugler levererar utrustningar för rengöring, fyllning, ytbehandling, förslutning, försegling, montering och hantering av primärförpackningar för OTC-produkter och produkter för in-vivo och in-vitro diagnostik.


KleeoptimaUtrustning för frystorkning
KLEE – En del av Optima Pharma

Många känsliga flytande läkemedel kan stabiliseras genom frystorkning. Klee har stor erfarenhet av detta och erbjuder ett unikt utbud av frystorkar med tillhörande in- och utmatningssystem. Produktprogrammet täcker alla kapacitetskrav från pilottester till fullskalig produktion av vialer, flaskor, sprutor och ampuller. Frystorkarna från Klee kan integreras med maskiner från Inova och med isolatorer från M+P för att tillsammans bilda kompletta turn key anläggningar för produktion av frystorkade läkemedel.


M+PoptimaUtrustning för isolering och containment
Metall+Plastic – En del av Optima Pharma

Isolatorer från M+P kan integreras med all processutrustning för pharmaindustri, t.ex. depyrogeneringstunnlar, fyllningsmaskiner för vätskor eller pulver, E-Beam tunnlar, frystorkar, autoklaver, och aseptiska transfersystem.


optimaUtrustning för matning och montering
R+E Automation – En del av Optima Pharma

R+E Automation är specialister på utveckling, design och produktion av specialmaskiner och monteringsmaskiner för exempelvis sprutor, autoinjektorer, kanyler och portar. De bygger även utrustningar för montering av nålar i glassprutor, blodprovsnålar och montering av kompletta infusionsset. Utbudet sträcker sig från små kompakta monteringsmaskiner som bygger på ett litet intermittent rundmatningsbord, till kompletta monteringslinjer.


AylwardUtrustning för matning och räkning av tabletter och kapslar
Aylward

Aylward bygger utrustning för hantering av tabletter och kapslar. I deras utbud finner ni matare för att fylla blister, sorteringsverk, tabletträknare, burkfyllare elevatorer och transportörer. Deras expertis är hantering av dammiga produkter samt blisterfyllning där tablettens form eller designen av blistret ställer lite högre krav på matningen.


NewmanUtrustning för etikettering
Newman Labelling Systems

Newman är specialiserade på etiketteringsmaskiner till läkemedelsindustri. De har över 70 års erfarenhet av etikettapplicering på sprutor, vials, ampuller, glasflaskor, plastflaskor, securitainers, carpoules och kartongkapslar.


 

Comments are closed.